Au revoir Fashion Weeks

Zullen we het nog even hebben over de Fashion Weeks? Want het was me het weekje wel zeg. Zo was het Alexander Wang’s allerlaatste show voor Balenciaga, droegen de modellen van Rick Owens ándere modellen als accessoire (ondersteboven of zelfs vastgeketend met de ruggen tegen elkaar, zien?) en bouwde Karl Lagerfeld het Grand Palais om tot een heus Chanel vliegveld. Gekkenhuis.

Afijn, ook in de straten van Parijs wist het modegepeupel nog steeds de aandacht te trekken en dat deden ze verduiveld goed. En ik kan het weten, want ik heb de afgelopen weken zo’n beetje alle street style pics voorbij zien komen. Yep, ik val hiermee in de categorie uit-de-hand-gelopen-hobby. 😉

Wat waren de modische hoogtepunten van de straten in Parijs? Volgend voorjaar gaan we allemaal aan de blouse jurk, dragen we een broek met wijde pijpen en spicen we de boel een beetje op met de brede streep. Curieuze nieuwkomer vond ik toch wel de grijze blazer, had ik niet zien aankomen. Durf te wedden dat je die niet meer in je kast hebt hangen. Ik althans niet. Hoe dan ook, klinkt als een uitstekend alternatief voor het zwarte jasje. Nu maar hopen dat mijn favoriete merken deze ouderwetse nieuweling ook een beetje oppakken…

Au revoir Fashion Weeks, jusqu’à l’année prochaine! 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest